En ny måte å møte Gud og deg selv på!

Se de første leksjonene i kurset gratis!
Deretter kan du bli med i nettverket vårt for mer undervisning, praksis, demonstrasjoner og fellesskap om du ønsker det.
Et annerledes perspektiv


"Bønn til indre legedom har et annerledes perspektiv enn de forskjellige tilnærmingene jeg hadde vært borti før.


Grunnen til at smerter og traumer har så negativ effekt på oss lenge etter det som skjedde, er ikke først og fremst hva som skjedde, men løgnene vi begynte å tro på som en følge av det vi opplevde. Tanker om oss selv, om livet som sådan og om Gud. Løsningen er å la Gud tale sin sannhet inn i de tankene.


Jeg har måttet jobbe igjennom en del vanskelige ting i livet, fra en ganske vanskelig barndom til forskjellige tøffe ting man opplever senere.

BTL med Hilde har hjulpet meg til å bli ferdig med ting en gang for alle i stedet for å måtte jobbe meg gjennom samme sak om og om igjen."


Håvard Gjerseth

Fred i traumer


"Jeg hadde en veldig traumatisk barndom. Den var tidvis brutal, kaotisk og uforutsigbar. Jeg følte meg aldri trygg.

Gjennom BTL hos Hilde har Gud talt legedom og trøst til den ødelagte sjelen min. Han har vist meg sannhet der jeg hadde løgner og det har gitt fred i traumene jeg delte.


Jeg hadde alltid et valg. Jeg ble aldri tvunget eller presset. Friheten er fantastisk. Nå kan jeg se meg i speilet og jeg takler å snakke om de grusomme minnene uten at det er altfor tøft. Ja, minnene er fæle, men de styrer ikke alle mine reaksjoner og handlinger. Jeg kan virkelig kan si jeg har fått skjønnhet i bytte mot aske.


Jeg har brukt BTL på egenhånd også. Uansett hvor jeg er kan jeg vende meg til Gud på denne strukturerte måten. Og når jeg ikke får det til på egenhånd, kan jeg samarbeide med Hilde, enten over telefon eller ansikt til ansikt. BTL er en forsiktig og god prosess i møte med ting som har vært vonde"


-Dame 53-


Bedre enn 10 år i terapi


Tross en trygg og god bakgrunn der jeg visste at jeg var elsket og ønsket av familien min, hadde det kommet svært mange løgntaker inn i livet mitt. 10 år i terapi kunne ikke gjøre for meg det en uke med BTL gjorde. Tradisjonell terapi som du finner i offentlig helsevesen har en humanitær tilnærming der man skal finne «verdien/sannheten i seg selv.» Jeg hadde alltid vansker med dette da ikke finnes noen sannhet i meg alene uten ved Gud. Bønn til indre legedom har en kognitiv tilnærmingsmåte og er på mange måter lik klassisk behandling hos en psykolog. Men i BLT er det et siste viktig steg: Hva sier Gud? Hva er sannheten Gud har om meg og oss? Dette har blitt ett essensielt spørsmål i videre arbeid med meg selv. Ved å høre sannheten Han har om oss kan vi få lov til å bli leget. 


Jeg har hatt gleden av å kjenne Hilde i flere år nå og det er alltid godt å snakke med henne. Hilde har en evne til å sette ord på tanker og følelser, noe som er til stor hjelp. Jeg kan ikke anbefale henne og BLT høyt nok.


Ruth Linea

Choose a Pricing Option